Szeretettel üdvözlünk mindenkit az Amigos megújult honlapján!

Egyfajta karácsonyi ajándékként szeretnénk bemutatni a Corvinus Geek Club által fejlesztett, formailag és tartalmilag is megújult oldalunkat. Az elmúlt hetek, hónapok lázas készülődéssel, fényképezéssel, szövegformázással teltek, hogy év végére büszkén tárhassuk ezt a honlapot minden kedves érdeklődőnk felé. Információk találhatnak rólunk, működésünkről, csapattagjainkról, hogy honnan jöttünk, mik a további céljaink.

A „Hírek”-ben rendszeresített, nagyobb összefoglalókat olvashatnak majd az Alapítványunk életéből, míg a mindennapi élményeinkről, kórházlátogatásainkról a Facebook oldalunkon találnak továbbra is több információt.

Mozgalmas hónapokat tudhatunk magunk mögött: miközben kórházainkban is megkezdődik a „téli szünet” (egyetemeinken pedig a vizsgaidőszak!), mi pályázatokat írtunk, új nyelvi anyagot raktunk össze, támogatóinknak hála pedig néhány kedves ajándékot is szétoszthattunk a gyerekek között. Közben egymásra is figyeltünk: a hét elején családias hangulatú karácsonyi vacsoránkon ajándékoztuk meg egymást és töltődtünk fel egymás élményeiből.

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves tagunknak az éves munkájukért; a támogatóinknak a rengeteg nagylelkű lehetőségért; a Geek Clubnak, akik alázatos munkája nélkül ez az oldal nem jöhetett volna létre; és a kedves Honlapolvasónak, hogy érdeklődik irántunk, és elolvasta ezt a cikket.

Békés és boldog ünnepeket kívánnak:

karacsony

Az Amigók

Új honlapon kívánunk boldog karácsonyt
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.