Kicsit mindig úgy tekintettünk az 1% kampányokra, hogy azt a “nagyok csinálják”, szóval mikor ősszel minden előkészület véglegesedett, hatalmas lendülettel vágtunk bele a kampány tervezésébe. Mikor a NAV által tartott hivatalos tájékoztatón szembesültünk a számokkal arról, hogy az utóbbi 3 évben folyamatosan csökkent a felajánlások száma Magyarországon, egyértelművé vált, hogy az Amigos mellett felhívjuk a figyelmet az 1% fontosságára. Az 1% egy különleges adó-mány: a felajánlás csak pár percet vesz igénybe, viszont hatalmas segítség a civil szervezeteknek. Így nekünk is, hiszen stabilitást ad ahhoz, hogy biztonságban tudjunk működni, fejlődni és ott lenni minden beteg gyerek mellett, akinek csak szüksége van ránk.

A következő 2 évben szeretnénk Magyarország minden gyermekonkológiai központjában jelen lenni, így Budapest, Szeged, Debrecen és Szombathely után, Pécsett és Miskolcon tervezünk indítani az Amigos csapatokat. Ehhez viszont nagy szükségünk van rád is, kérjük, hogy ajánljátok az Amigosnak az adótok 1%-át! Ne feledjétek, hogy az adóbevallásotok véglegesítése nélkül, akár már most is, pár kattintással tudtok rendelkezni róla.

És hogy miért az Amigosnak ajánld fel az adód 1%-át?

  1. Játszva tanulunk: tanulni, játékosan tanulni lehet öröm is. A sikerélmény, az új dolgok megtanulása és a fejlődés pozitívan hat a gyerekek önbizalmára.
  2. Példát mutatunk és motiválunk: egyetemistaként, kicsit már felnőttként, kicsit még gyerekként példát mutatunk a gyerekeknek, úgy hogy közben társként, barátként tekintenek ránk.
  3. Folyamatosan fejlődünk és tanulunk mi is: ahogyan a gyerekeknek is segítünk a tanulásban, úgy fontosnak tartjuk, hogy mi magunk is tanuljunk. Szakmai, közösségi és pszichológiai fejlesztéssel támogatjuk az Amigókat, hogy a legjobban és a legtöbbet adhassuk a gyerekeknek!
  4. Közösséget adunk a gyerekeknek: a kórházban fekvő gyerekek sokszor kiszakadnak a társaságból, ám az Amigók újra vissza tudják nekik adni a közösségi élményt a rendszeres látogatásokkal.
  5. Hatással vagyunk: céljaink közé tartozik, hogy felhívjuk a figyelmet az önkénteskedés fontosságára, személyesen jó példát mutatva ebben.

1% általad, 100% általunk!

Ajánld az adód 1%-át az Amigos számára, hogy mi mindent megtehessünk azért, hogy ott legyünk mindenhol, ahol szükség van ránk!

A felajánláshoz és minden további információért látogass el az oldalunkra: http://www.amigosagyerekekert.hu/1szazalek/

Név: Amigos a gyerekekért Alapítvány

Adószám: 18758227-1-19

 

Az 1% kampány csapata:  Kárpáti Kristóf, Le Kim Evelin, Sayej Petra, 2020.03.22

1% általad, 100% általunk!
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.