Az Amigos csapata újra tagfelvételt hirdet a 2022-es  év tavaszi félévében mind az 5 városban, ahol az Amigók már jelen vannak! Olyan lelkes és nyitott egyetemisták, főiskolások jelentkezését várjuk, akik beszélnek legalább egy idegen nyelvet, és szívesen adnák át ezt a tudásukat játékos keretek között kórházi beteg gyerekeknek vagy hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Mivel jelenleg online is tartunk foglakozásokat hátrányos helyzetű gyerekeknek és személyesen is járunk a kórházba, így olyan rugalmas leendő Amigókat keresünk akik mindkét, a virtuális térben és az offline valóságban is kényelmesen mozognak. A gyerekek biztonsága az első, tehát a korlátozások miatt Pécsen, Debrecenben és Szegeden jelenleg nem látogathatjuk a kórházakat; azonban az online foglalkozásokon sok-sok gyerkőcöt felvidíthatunk. A cél ugyanaz: barátkozást, játékot és tanulást csempészni a beteg és nehéz helyzetben lévő gyerekek életébe!

Fontos, hogy tudd hogy a kórházba csak három oltással rendelkező Amigók mehetnek be, két oltással rendelkezők csak online foglalkozásainkban vehetnek részt. A felvételi elvárás része, hogy be legyél oltva min. 2 COVID-19 elleni vakcinával. Ezt a szóbelin fogjuk majd ellenőrizni, így ne felejtsd majd elhozni.

2022 tavaszától újra tagja lehetsz az Amigos a gyerekekért csapatának BudapestenSzegedenDebrecenben, Szombathelyen és Pécsen is! A felvételi folyamat mindenhol ugyanaz: először egy írásbeli feladatlapot kell kitölteni, a második körben pedig egy szóbeli beszélgetésre várunk minden lelkes jelentkezőt. 

Egyik feladattól sem kell megijedni, mindkettőben rád, a személyiségedre, gondolkodásmódodra vagyunk kíváncsiak, nem pedig lexikális tudást kérünk számon. Kérünk viszont, hogy ügyelj arra, hogy annak a városnak a feladatlapját töltsd le, amelyikbe jelentkezni szeretnél, és nagyon ügyelj a leadási határidő betartására! 

 

‼️UPDATE: A feladatlap és Google Form kitöltésének hatáideje továbbra is vasárnap (02.13.), azonban postára elegendő hétfőig (02.14.) feladnotok! ‼️