Legyél te is Amigo!

Az Amigos csapata, a hagyományt követve, az új félévben ismét hirdet tagfelvételt. Az idei egy nagyon különleges alkalom, mivel első alkalommal, idén tavasszal már négy városból várjuk a csapatba jelentkezőket!

A kezdetektől fogva Budapesten tevékenykedünk és a nagy sikerből motivációt merítve, ki szeretnénk bővíteni az Amigos tevékenységét, mivel célunk, hogy minden beteg gyerek mellett legyen Amigo. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, 2019 tavaszától már 4 városban fogunk tevékenykedni: Budapesten és Szegeden a már működő csapat keres új, lelkes Amigókat, Debrecenben és Szombathelyen pedig márciustól kezdjük a gyerekek látogatását teljesen új alapító csapatokkal! 

A felvételi folyamat mindenhol ugyanaz: Először egy feladatlapot kell kitölteni, a második körben pedig egy szóbeli beszélgetésre várunk minden lelkes jelentkezőt. 
Egyik feladattól sem kell megijedni, mindkettőben rád, a személyiségedre, gondolkodásmdodra vagyunk kíváncsiak, nem pedig lexikális tudást kérünk számon. Kérünk viszont, hogy ügyelj arra, hogy az adott város feladatlapját töltsd le és figyeld a leadási határidőket. 

Itt találod az összes város saját felvételijéről az információkat: 

Budapest

A budapesti csapatunkba is izgatottan várjuk a lelkes egyetemisták jelentkezését február 1-ig! A feladalapokat kézzel kitöltve várjuk az önéletrajzoddal együtt a Nyugati tér 1. portáján, a jelentkezés úgy lesz teljes, ha az alább elérhető Google Formot is kitöltöd! 

A pontos dátumokat a feladatlapon találod, további részletekért pedig kövesd a Facebook eseményünket az alábbi linken 

Jelentkezési lap Budapestre

Ezt kézzel kell kitölteni 🙂

Letöltés

Google Form

Ezt se felejtsd!

Itt találod!

Szeged

Ebben a félévben harmadszor hirdetünk felvételit a szegedi csapatunkhoz és nagyon várjuk a lelkes szegedi egyetemistákat! Kérjük, hogy juttasd el a kézzel kitöltött jelentkezési lapodat az önéletrajzoddal együtt a szegedi Agóra portájára és hogy teljes legyen a jelentkezésed, utána kérjük, hogy töltsd ki az alább elérhető Google Formot is!

A pontos dátumokat a feladatlapon találod, további részletekért pedig kövesd a Facebook eseményünket az alábbi linken. 

Jelentkezési lap Szegedre

Ezt kézzel kell kitölteni 🙂

Letöltés

Google Form

Ezt se felejtsd!

Itt találod!

Debrecen

Idén január második felében elindítjuk a felvételi időszakot a debreceni alapító Amigos csapatunkba! A részletekért figyeljétek a Facebook oldalunkat és a honlapunkat! Mi már nagyon izgatottan várjuk, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Szombathely

Idén január második felében elindítjuk a felvételi időszakot a szombathelyi alapító Amigos csapatunkba! A részletekért figyeljétek a Facebook oldalunkat és a honlapunkat! Mi már nagyon izgatottan várjuk, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!