Affiah Godwin

Ha valaki 1 éve azt mondja, hogy hasznos lrszek a társadalomnak kinevetem, de ha azt mondja, hogy jótékonysági szervezet válogatott tagja leszek még meg is kérdőjelezem a mentális épségét. Bumm 2019. Március 2 és Amigo lettem. Ez aztán a plot twist. Soha nem voltam még ennyire büszke arra amit csináltam, pedig elsőre lett C1-es angol nyelvvizsgám és középszintű matek érettségim…
Az Amigo iskolában egy tagot ismertem Ádámot, aki már évek óta a legjobb barátom, a többiek a szó legszorosabb értelmében idegenek voltak. Most, hogy hivatalosan is tag vagyok felvállalom, hogy fogadást közöttünk rá, hogy vajon mikor dobtok ki.
Lényegében mindketten tévedtünk. Nem csak a gyerkek amigoi lettünk egymáséi is. Ez nekem segített túllépni magamon, és visszamyertem a hitem a jövőm felé.
Az első bevetés elég ijesztő volt. Én alapból közép iskolai tanár akartam lenni, mert hát ők túl kicsik és nem jönnék ki jól. Ennek ellenére rá kellet jönnöm, hogy egy 6 és fél éves kislábyban több közös van bennünk, mint az indokolt lenne. Tényleg az egyik legboldogabb nap volt az életemben, amikor láttam az arcán mennyire örül a kezdetleges vitorlás hajó rajzomnak, és, hogy szinte legjobb barátként mesél arról, hogy kik a legjobb ovis baráti.
Tehát röviden, az Amigostól én egy olyan dolgot találtam meg magamban és másokban, amiről nem is hittem, hogy létezik és nagyon tetszik, hogy ez összetart minket és a gyerekeket is.

Affiah Godwin