Legyél Te is debreceni Amigo!

2019-ben indult el a csapat Debrecenben, 2022-re 27 Amigo erősíti a csapatot.  Játékos nyelvtanulással és barátkozással segítjük a kórházban lévő gyerekeket, 2020 tavaszától pedig online foglalkozásokat tartunk nehéz helyzetű gyerekeknek, melyben készségfejlesztésen és mese általi tanuláson van a hangsúly. 

Az Amigos csapata újra tagfelvételt hirdet a 2022-es  év tavaszi félévében! Olyan lelkes és nyitott egyetemisták, főiskolások jelentkezését várjuk, akik beszélnek legalább egy idegen nyelvet, és szívesen adnák át ezt a tudásukat játékos keretek között kórházi beteg gyerekeknek vagy hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Mivel jelenleg online is tartunk foglakozásokat hátrányos helyzetű gyerekeknek és személyesen is járunk a kórházba, így olyan rugalmas leendő Amigókat keresünk akik mindkét, a virtuális térben és az offline valóságban is kényelmesen mozognak.

A felvételi folyamat mindenhol ugyanaz: először egy írásbeli feladatlapot kell kitölteni, a második körben pedig egy szóbeli beszélgetésre várunk minden lelkes jelentkezőt. 

Egyik feladattól sem kell megijedni, mindkettőben rád, a személyiségedre, gondolkodásmódodra vagyunk kíváncsiak, nem pedig lexikális tudást kérünk számon. Kérünk viszont, hogy ügyelj arra, hogy mind a formot, mind a felvételi feladatlapot kitöltsd és nagyon ügyelj a leadási határidő betartására! 

Fontos, hogy tudd hogy a kórházba csak három oltással rendelkező Amigók mehetnek be, két oltással rendelkezők csak online foglalkozásainkban vehetnek részt. A felvételi elvárás része, hogy be legyél oltva min. 2 COVID-19 elleni vakcinával. Ezt a szóbelin fogjuk majd ellenőrizni, így ne felejtsd majd elhozni.

Jelentkézési lap Debrecenbe

Ezt kézzel kell kitölteni 🙂

Letöltés

Google Form

Ezt se felejtsd!

Itt találod!