Az Amigos Mini foglalkozások során kis csoportban fejlesztjük a memóriát, finommotorikát, kreativitást és a koncentrációs képességet. A négy hónap alatt havi egy online foglalkozáson lehet részt venni, időközben pedig kihívásokat kapnak a gyerekek, melyek megoldása esetén további készségfejlesztő ajándékban részesülhetnek. Téma lesz többek között a tudomány, zene, természetvédelem, fókuszban a társadalmi érzékenyítés is.

Amigos Mini program lehetőséget ad arra, a kórházban gyógyuló gyerekeken túl további nehéz helyzetben lévő gyerekekhez is elérjünk online megoldásokkal. A módszertanunk alapvetően a barátság, közösség és a játékos tanuláson alapszik. Hiszünk abban, hogy a tanulás igenis lehet élvezhető és izgalmas. Főleg akkor, ha ez egy jó csapatban történik, az pedig egy külön extra, hogy idén az Amigos Mini csomagok LEGO építőkockákat is rejtenek, amit minden csatlakozó gyerek ajándékba kap. A foglalkozások alatt szerzett sikerélmények pozitív hatással vannak a kisiskolások fejlődésére és önbizalmára, ami számunkra elsődleges.

A csatlakozáshoz nincs másra szükség csak egy videóhívásra alkalmas eszközre, internetre és lelkesedésre.

A program ingyenes, minden gyermeket várunk, akik alacsony jövedelemmel rendelkező – vagy nagy családból származnak, szociálisan nehéz helyzetben lévők vagy elmaradott területen élnek.

Jelentkezéshez és további információkért kattints ide!