Kedves Szülő!

Lehet, hogy már volt alkalmunk személyesen is találkozni a kórházban, mikor zöld pulcsiban hatalmas dobozzal a kezünkben megérkeztünk a gyerekekhez játszani, tanulni. Ha viszont még nem hallott rólunk, akkor szeretnénk röviden bemutatkozni.

Az Amigos a gyerekekért Alapítvány egy olyan egyetemistákból álló szervezet, akik kórházi beteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá a játékos tanuláson keresztül, idegen nyelvek tanításával és megismertetésével. Az Amigók személyesen látogatják a gyerekeket a kórházakban, hogy egy kis színt vigyenek a kórházi szobákba. A koronavíros okozta helyzetben azonban az Amigók kötelességüknek érzik, hogy ugyanúgy segítsék a kórházban, vagy otthon gyógyuló gyerekeket, de a személyes látogatások helyett online foglalkozásokon keresztül. Így jött létre az Amigos Online programunk.

Az Amigos Online kezdeményezésünkben elsősörban otthon gyógyuló beteg gyermekek gyógyulását segítjük a már jól bevált Amigos módszerrel: játékos formában való tanulással, és idegen nyelvek megismertetésével. A beteg gyerkőcök mellett szívesen várunk olyan gyermekeket is, akiknek az idegennyelv tanulásban, vagy más tantárgyban tudunk segíteni a korrepetálásban. Az Amigos Online programban 2 Amigo foglalkozik egy gyerkőccel, heti kétszer 60 percben egyenként felváltva, ahol segítünk akár a német házi feladat megoldásában, vagy játékos formában elmagyarázzuk a geometriai fogalmakat matekból.

Az Amigos Online programba történő jelentkezést az alábbi linken található form kitöltésével tudják véglegesíteni. Ez után egy telefonos egyeztetés alkalmával átbeszéljük, hogy milyen tantárgyból, milyen szinten tudnának az önkénteseink a gyermekének segíteni, hogy ez alapján válasszuk ki azt a két Amigót, akik rendszeresen foglalkoznak az igényeknek megfelelően gyermekével. A foglalkozások pontos napjának és időpontjának az egyeztetése közvetlenül az önkéntesekkel történik (email-ben vagy telefonon), hogy a gyerkőcök és a családok időbeosztásához tudjunk igazodni.

A jelentkezéshez válaszoljanak pár rövid kérdésre a gombra kattintva!

Jelentkezek!