Legyél te is Amigo!

Az Amigos csapata, a hagyományt követve, az új félévben ismét hirdet tagfelvételt. Az idei egy nagyon különleges alkalom, mivel első alkalommal, idén tavasszal már négy városból várjuk a csapatba jelentkezőket!

A kezdetektől fogva Budapesten tevékenykedünk és a nagy sikerből motivációt merítve, ki szeretnénk bővíteni az Amigos tevékenységét, mivel célunk, hogy minden beteg gyerek mellett legyen Amigo. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, 2019 tavaszától már 4 városban fogunk tevékenykedni: Budapesten és Szegeden a már működő csapat keres új, lelkes Amigókat, Debrecenben és Szombathelyen pedig márciustól kezdjük a gyerekek látogatását teljesen új alapító csapatokkal! 

A felvételi folyamat mindenhol ugyanaz: Először egy feladatlapot kell kitölteni, a második körben pedig egy szóbeli beszélgetésre várunk minden lelkes jelentkezőt. 
Egyik feladattól sem kell megijedni, mindkettőben rád, a személyiségedre, gondolkodásmdodra vagyunk kíváncsiak, nem pedig lexikális tudást kérünk számon. Kérünk viszont, hogy ügyelj arra, hogy az adott város feladatlapját töltsd le és figyeld a leadási határidőket. 

Itt találod az összes város saját felvételijéről az információkat: 

Budapest

Erre a félévre már lezárult a jelentkezés február 1-jével - de ne aggódj, szeptemberben újra indul és újra lesz lehetőség csatlakozni! :))

Szeged

Erre a félévre már lezárult a jelentkezés február 1-jével - de ne aggódj, szeptemberben újra indul és újra lesz lehetőség csatlakozni! :))

Debrecen

Erre a félévre már lezárult a jelentkezés  - de ne aggódj, szeptemberben újra indul és újra lesz lehetőség csatlakozni! :))

Szombathely

Elképesztően boldogok vagyunk, hogy 2019 tavaszán elindul az első szombathelyi Amigos csapat!! A szombathelyi alapító csapatunkba is izgatottan várjuk a lelkes egyetemisták jelentkezését február 25. 16:00-ig, hogy együtt indítsuk el az első Amigos közösséget Szombathelyen és hogy minél több gyereket tehessünk boldoggá együtt! A feladalapokat kézzel kitöltve várjuk az önéletrajzoddal együtt a a Pável Ágoston Kollégium igazgatóságán. A jelentkezés úgy lesz teljes, ha az alább elérhető Google Formot is kitöltöd! 

Hogyan tudsz jelentkezni
A első körre a jelentkezés 3 részből áll:

1. Nyomtasd ki a feladatlapot és töltsd ki kézzel, ne felejtsd el hozzá az önéletrajzodat sem.
2. A feladatlapot és az önéletrajzot juttasd el hozzánk február 25. 16:00-ig, kérjük ügyelj a határidőre, utána sajnos már nem tudjuk fogadni őket.
3. Töltsd ki a Google Formot!

Kérjük vedd figyelembe, hogy csak akkor érvényes a jelentkezésed, ha mindhárom lépés teljesül.

A pontos dátumokat a feladatlapon találod, további részletekért pedig kövesd a Facebook eseményünket az alábbi linken 

Jelentkezési lap Szombathelyre

Ezt kézzel kell kitölteni 🙂

Letöltés

Google Form

Ezt se felejtsd!

Itt találod!