Hogyan lehetsz Amigo?

A jelentkezés két részből áll: egy írásbeli feladatlapból és egy szóbeli beszélgetésből.

Először szeretnénk ha kitöltenéd a feladatlapunkat, ami kreatív, inkább elgondolkodtat, mintsem számon kér. Ne feledd, rossz megoldás nincs! Arra vagyunk kíváncsiak, hogyan látod a világot, és szeretnénk egy picit jobban megismerni.

Ezt nyomtatva kell eljuttatni hozzánk szeptember 17-ig (hétfő).

Ha ezt megtetted, arra kérünk, hogy töltsd ki az alábbi online űrlapot is. Így nyomon tudjuk követni a jelentkezéseket, és biztosan nem veszik el egy feladatlap sem.

Még több információt találsz a felvételi facebook eseményénél.

Ha bármilyen további kérdésed lenne, írj bátran az irjnekunk@amigosagyerekekert.hu e-mail címre!

A felvételi második köre egy személyes beszélgetés, ahol nem csak mi ismerhetünk meg jobban téged, de te is beleláthatsz mindennapjainkba és felteheted az összes kérdésedet személyesen is. A beszélgetésekre előreláthatólag szeptember 21-én, 22-én és 23-án (péntek, szombat, vasárnap) kerül majd sor. 

Az új Amigóknak pedig Amigo-iskolát szervezünk, melynek során megosztunk velük minden fontos tudnivalót és praktikát. 
 
Az első bevetések október első hetében lesznek.

Ne felejtsd el az alábbi űrlapot is kitölteni!

Kedves Felvételiző!
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden jelentkezőt, így Téged is személyesen is megismerhessünk. Ahhoz azonban, hogy felvételid leadása után felvehessük Veled a kapcsolatot, néhány személyes adatodra, elérhetőségedre is szükségünk van.
Felvételi jelentkezésed leadásával így egyben megadott személyes adataid tárolásához is hozzájárulsz. Sikeres felvételid esetén adataidat önkéntes tevékenységed ideje alatt is tároljuk majd, melyet a megbízható működésünk fenntartásának szükségessége indokol. Abban az esetben se keseredj el azonban, ha ebben a félévben mégsem működnénk együtt, hisz ekkor is lehetőség van Amigo-hírleveleinken keresztül kapcsolatban maradnod velünk. Személyes adataid ekkor adatbázisunkba kerülnek, ahonnan kérésed esetén természetesen töröljük azokat. A törléssel kapcsolatos igényed az irjnekunk@amigosagyerekekert.hu e-mail címre írt leveleddel jelezd.
Végül fontos megjegyeznünk, hogy felvételi folyamatunk szóbeli fordulójában fénykép készül minden felvételizőről, melyet sikeres felvételi esetén facebook, instagram oldalunkon is megosztunk majd.
Kérésedre, természetesen minden szükséges, további tájékoztatást megadunk a személyes adataid kezelésével kapcsolatban.