Mi a közös Harry Potterben, Troy Boltonban és Marty McFly-ban? Helga, Dorka és Viktor megmutatták nekünk, hogy a filmek izgalmas és színes világával még online formában is össze lehet rázni az Amigókat, hogy összemérjék tudásuk és együtt lazuljanak kicsit. Olvassátok most beszámolóm az Amigos évzáróról.

Első feladatunk csapatommal (Brigivel, Zsófival és Mátéval) az volt, hogy kiválasszunk egy jó kis „csapatfilmet”. Egy dologban biztosak voltunk, valami elismert, kultfilmet szeretnénk. Aztán végül a High School Musicalt választottuk. Eltérve egy kicsit az eredeti tervtől, de annál lelkesebben vágtuk bele magunkat a ráhangolódásba és néztük meg a HSM ikonikus első részét együtt.

Ezután elérkezett a Zoom-os bejelentkezés pillanata. Én még mindig odavagyok ezekért a pillanatokért; látni a sok-sok arcot egyszerre, örülni egymásnak és annak, hogy időt tölthetünk el közösen. Habár már alig várom a személyes programokat, mindig megmelengeti a szívem az ismerős arcok látványa, a hangos nevetések és hát persze a versenyszellem. Így térjünk is vissza az évzáró programjára!

A szervező brigád teljes mértékben kitett magáért. Gondolta volna valaki, hogy csütörtök délután az egész családom feltúrja a lakást egy szőke parókáért csak hogy elkészülhessen a tökéletes csapatkép? Én sem, pedig megtörtént.

Egyik feladatunk az volt, hogy készüljön egy olyan kép, amin megjelennek a csapat-filmünkből jellegzetes karakterek.  Igazán vicces, kreatív és különleges fotók születtek, volt aki közös screenshotot készített, mások összevágták a képeket, de olyan is akadt, aki szinte profi szintű Paint tudásával kápráztatta el a zsűrit.  Ezután érkezett a néha kihívásokkal teli filmes rajzparti, amiben a csapatok egy-egy tagja szállt szembe a másikkal.

Természetesen elmaradhatatlan volt a jól megszokott kvízjáték is. Vajon ki nyerte a legtöbb Oscar-díjat? És Forrest Gump melyik híres személlyel szerepelt együtt interjúban? Ugye, nem is olyan könnyű elsőre? Nem kell aggódni, az Amigókat azért hajtotta a versenyszellem és a megfelelő mennyiségű adrenalin is, így sikerült mindenkinek extra gyorsasággal befejezni a kérdéssort és már el is érkeztünk a negyedik feladatunkhoz.

Ezzel a szervezők mindenkit kihívás elé állítottak: egy filmet vagy képregényt kellett készítenünk kiválasztott karaktereinkről, és arról, mit is csináltak a karanténban. A kétségbeesés után következett a lelkesedés és csodacsapatommal átvágtattunk Zoom-ra. Rövid megbeszélés és forgatókönyvírás után el is készült a remekmű. Ha Hollywood-ból keresnének, légyszi szóljatok. 🙂

Nem csak azért, mert mi zsebelhettük be az első helyet, de a társaság és a feladatok miatt is az egyik legkedvencebb élményem lesz ez az este. Az Amigók újra megmutatták kreativitásuk és leleményességük, eltört a sokféle személyiségünk a filmekből amiket választottunk: Életrevalók, Macskafogó, Reszkessetek betörők, Taxi és sok-sok más.

Lezárásként pedig Sárával eveztünk kicsit komolyabb vizekre. Az ÚjrAmigosról már ebben a cikkünkben olvashattatok, az évzáró végén mi is erről beszéltünk, valamint sok-sok újdonság is felmerült, úgyhogy maradjatok velünk, mert alig várjuk, hogy megosszuk veletek az izgalmas híreket!

Harazin Regi, 2020. 07. 12.

Pont ilyen egy rendhagyó évzáró!-AmigOscar élménybeszámoló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.