Hauptsponsoren

GS-Pipe Kft. nagylelkű pénzügyi támogatása előre megalapozta a sikeres 2018-as évünket és segítette további növekedésünket a vidéki kórházak elérése felé.

A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. nagylelkű támogatása segíti, hogy 2017-ben egyre több gyerek mellett lehessen Amigo.

Az Appy Centrum támogatásának köszönhetően mindig van hol dolgozni az Amigos fejlődésén. Az iroda ezenfelül szakmai tanácsadással is támogatja szervezetünket.

"Különleges öröm a Vodafone Magyarország Alapítvány számára, hogy csatlakozhattunk az Amigos fantasztikus kezdeményezéséhez, melynek révén a Digitális Iskola Programunk nemcsak általános iskolákba juthat el, hanem azokhoz a gyerekekhez is, akik nem tudnak nap mint nap társaikkal együtt készülni az órákra. Kiváló ötlet, lelkes és önzetlen csapat, zseniális szervezés! Jó munkát és kitartást kívánunk!"

2019

"Cégünk számára rendkívül fontosak MTD értékeink, kiemelve néhányat: #gondoskodás #tisztelet #megbecsülés #elhivatottság #együttműködés #alkotás #kreativitás. Ezen értékek szerint éljük mindennapjainkat, ezen értékeket közvetítjük munkatársainknak és ezeket az értékeket képviseljük társadalmi felelősségvállalásainkban. Igyekszünk támogatni az olyan kezdeményezéseket, ahol kapcsolódási pontokat látunk cégünkkel, tevékenységünkkel és az értékeinkkel, aminek egy tökéletes példája AMIGOS programja." (MTD)
“A környezetvédelem mellett szívügyünk a gyerekekkel való foglalkozás is. Nekünk is van egy 4 éves kisfiunk. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk az Amigos csapatra, akik a súlyosan beteg gyerekek napjait aranyozzák be. Szeretnénk Nekik mindenképpen segíteni valahogy, ezért hát úgy gondoltuk, hogy a két jót összekötjük egymással és az eladott környezetbarát bambusz termékekből támogatjuk a beteg gyerekeket. :)”
 
"Csodáljuk őket, amiért ilyen nagy lelki erejük van és segítenek a gyerekeken, méghozzá nem is akárhogy. 🙂 Megtiszteltetés számunkra, hogy az Amigos csapatát támogathatjuk és szeretnénk, hogy minél több városban ott lehessenek."
(Natúr Bambusz)

2018

"Az AMIGOS olyan fiatal egyetemistákból áll, akik úgy döntöttek, hogy nemcsak magukkal foglalkoznak, hanem segítenek másokon! Számunkra megtiszteltetés, hogy támogathatunk benneteket!" (RUBIN)
"Mindazt, amink van, kaptuk: javakat, pénzt, képességet arra, hogy dolgozzunk, és szemet arra, hogy meglássuk, ahol szükség van. Kötelességünknek érezzük mindezekkel a rászorulókat támogatni, és azokat segíteni, akik a rászorulókért tevékenykednek" (Loc&more)
“ Nagyon megragadott minket az Amigos tevékenysége, mellyel önzetlenül segíti a beteg gyermekek gyorsabb felépülését - ez az emberibb arcát erôsíti a magyar egészségügynek! Köszönjük a munkátokat!” 
(Degtyareva Anastasia, Carbyne Kft.)
"A gyerekek a jövő."
(Bright-Minds Services Kft.)

"Együtt egymásért programunk keretében támogattuk a szervezetet, sok saját kezdeményezésünk is szól gyermekeknek, így a téma közel állt hozzánk. Tetszett, hogy nem a világot akarják rögtön megváltani, hanem odaülnek a gyerekek ágya mellé, és segítenek nekik. Nagy erőssége a szervezetnek, hogy sikeresen toboroznak fiatal önkénteseket, akik nagy eséllyel lesznek érzékenyebbek más társadalmi problémákra is."
 (DM)
"Büszkeséggel tölt el, hogy egyetemistáink, szabadidejüket feláldozva a társadalmi felelősségvállalásnak ilyen szép példáját mutatják! fantasztikusak vagytok!"
 (Leier)

Forker 2006 Kft.

Tekeresvölgyi Manufaktúra 

Hernyák Birtok

Fa bolhapiac

kicsomi

 ProgSpectrum BT.

Auguszt cukrászda

BCCH

Fekete

2017

"Támogatjuk a társadalmi szolidaritást, és nagyon szép kezdeményezésnek tartjuk, hogy fiatal egyetemisták segítenek a beteg gyerekek napjainak szebbé tételében."
(Aquacomet Kft.)
„Célunk, hogy Magyarország lakossága egyre inkább nyitott legyen, és befogadja a segítséggel élőket, támogassa a rászorulókat és a társadalom megteremtse a teljes értékű élet feltételeit minden tagja számára. Az Amigos a gyerekekért tevékenysége tökéletesen illeszkedik a Concorde által képviselt értékrendbe. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy segítsük munkájukat.” – Kokas Norbert, értékesítési és marketing vezető”
 (Concorde)
"A cégünk támogatásainak célja, hogy mosolyt varázsoljunk olyan gyerekek arcára, akiknek nehéz sors jutott. Az Amigos ebben a tökéletes partner"
 (Hunnect)

Hernyák Birtok

Tekeresvölgyi Manufaktúra

PANN-PAL W. KFT

EMMI

ProgSpectrum Bt

2016

Forker 2006 Kft