Gyakran ismételt kérdések

Ki jelentkezhet az Amigos és a POKET közösen kiírt pályázatára?

A pályázaton bárki részt vehet, aki maximum 150 szóban magyar nyelven meg tudja fogalmazni a történetét, kivéve az Amigos a gyerekekért Alapítvány munkavállalóit és kuratóriumi tagjait.

Mire figyelj a pályázat leadásakor?

A formai megkötések mellett 2 további fontos kritérium van: a történet amit írsz kiadatlan legyen, tehát olyan pályaműveket várunk amik ezelőtt még nem jelentek meg sehol, továbbá fontos, hogy az aki a pályázatot beküldte, egyben a szerzője is legyen.

A cím beleszámít a 150 szóba?

A cím és az írásjelek nem számítanak bele a 150 szóba, viszont a névelők és igekötők igen. A mű maximális terjedelme így 150 szó lehet vagy kevesebb.

Hogyan tudjuk garantálni a verseny anonimitását?

A beérkezett pályaműveket kizárólag a jeligével együtt továbbítjuk a független szakmai zsűrinek. A további adatvédelmi szabályozásokról itt találsz további információkat.

Milyen módon tartják a kapcsolatot a szervezők a pályázókkal?

A pályázókkal e-mailben tartjuk majd a kapcsolatot és tájékoztatjuk őket a pályázat pontos menetéről és eredményeiről.

Hogyan léphetek kapcsolatba az "Amigos egy POKET oldalban" szervezőivel bármilyen technikai probléma vagy személyes adat megváltoztatása esetén?

Bármilyen benned felmerülő kérés, kérdés esetleg bizonytalanság esetén bátran keress minket az irjnekunk@amigosagyerekekert.hu e-mail címen.

Hány művel pályázhat egy jelentkező?

Egy szerző összesen maximum 3 pályaművel jelentkezhet.