Hamarosan itt az Amigos a gyerekekért Alapítvány születésnapja. Ráadásul nem is akárhányadik, hanem az ötödik, melyre ezúton szeretettel meghívunk Téged is!
Az egykor 11 fős baráti társaság ma már 149 önkéntes Amigót számlál, akik az ország 4 városának 10 kórházában tevékenykednek hétről-hétre. Forgács-Fábián Sára Megálmodó Amigó által létrehozott alapítvány önkéntes egyetemistáiként, mi Amigók hetente járunk a kórházakba (ahogy mi nevezzük, bevetésekre), hogy az ott tartózkodó gyerekek gyógyulását közös játékkal, nyelvtanulással és kézműveskedéssel segítsük.

 

Számomra különösen fontos lesz a szülinapi esemény, ugyanis újgenerációs Amigóként (aki csak pár hete csatlakozott az alapítványhoz) ez lesz az első Amigó szülinapom, és egyben az első lehetőségem, hogy az ország összes Amigójával találkozzak. Így kicsit olyan is ez, mint egy beavatás, hiszen itt tapasztalhatja meg az ember igazán, hogy milyen is az Amigos közösségéhez tartozni. Nagyon kíváncsian várom, hogy a saját budapesti kórházlátogatási élményeim után arról is halljak, hogy milyen Amigónak lenni Debrecenben, Szombathelyen vagy Szegeden.

Az Amigos berkein belül már mindenki nagyon izgatottan készül az eseményre, hiszen mint ahogy az alapítvány működtetésében, a szülinapi háttérfeladatok elvégzésében is sokat segítenek az Amigók. Már hetek óta zajlik a szervezés, tervezés, hogy a nagy napon minden tökéletesen sikerüljön.

Idén nagyon izgalmas programokkal készülünk, a vendégeinknek betekintést nyújtunk az Amigók kulisszatitkaiba. Az érdeklődőket egy interaktív tárlatvezetésre invitáljuk, ahol mindenki megtapasztalhatja, hogy hogyan is zajlik egy „bevetés”. A tárlatvezetés állomásain ki lehet majd próbálni a kézműveskedést, a társasozást, a Virtual Realityt és a nyelvtanulást is. Sőt, még arra is fény derül, hogy mit rejt az Amigók legfontosabb eszköze: a kórházi doboz.

Az esemény házigazdája a tavalyi szülinap után idén is Teszári Nóra lesz, aki legalább olyan izgalommal készül a szülinapra mint mi.

Minden Amigónak két szülinapja van, és az egyik október 20-án. Gyere te is, és ünnepeld velünk!

A szülinap Facebook eseménye itt érhető el.
Időpont: 2019. október 20., (vasárnap) 14:30
Helyszín: Symbol Budapest, Bécsi út 56., Budapest, 1036
Az esemény ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

 

Ilyen 5. szülinapot még nem látott a világ! – Legyél Te is egy napra Amigo
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.