Innováció, alkalmazkodás és rugalmasság jellemezte az elmúlt évünket. Itt az idő, hogy ennek a folyamatnak következő állomásán bemutassuk nektek áprilisban induló új programunkat, az Amigos Kalandort!

 

Az Amigos Kalandor célja, hogy bevezessük az angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvek rejtelmeibe a kórházban gyógyuló, vagy otthon lábadozó 5.-6. osztályos gyerekeket. A 10 hetes nyelvikurzus tananyagát Amigók állították össze, és a tanulást egy kerettörténetbe, izgalmas kihívásokkal teli kalandba építették. A gyerkőcök 2-2 Amigo segítségével nemcsak a nyelveket, hanem az adott ország kultúráját is megismerhetik.

A program azért is különleges, mert az órákat nyelviskolaszerűen, hetente egyszer tartjuk majd online formában és elsősorban a kommunikációra, interakcióra fókuszálva. Azonban az órák közötti gyakorlást sem hanyagoljuk el, mert tudjuk mennyire fontos az ismétlés: heti kihívásokkal színesítjük a szünettel töltött időket.

Ha van olyan 5.-6. osztályos kórházban lévő, vagy otthon gyógyuló ismerősöd aki szívesen kalandozna Matyival és az Amigókkal Európában, akkor mindenképp szólj neki! 

Jelentkezés: www.bit.ly/amigoskalandor


Harazin Regina, 2021.03.21.

Utazz Matyival az Amigos Kalandorban!
Cimke:                                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.